Körkortsexperten

Kontaktuppgifter Besöksadress
  • Järnvägsgatan 12, 691 31 Karlskoga

Ta körkort med intensivkurs snabbt och smidigt i en härlig småstadsmiljö. Vi har kurser som startar varje vecka och har öppet hela sommaren. Karlskogas lugna trafikrytm är perfekt för körkortsutbildning.

Karlskoga ligger mittemellan Stockholm och Göteborg. Restid ca 2-3 tim. Som avkoppling kan du njuta av idyllen på våra mysiga kaféer eller ligga en stund vid badstranden (glöm inte teoriböckerna!) Vi kan även hjälpa till med ett trevligt boende till ett bra pris. Du får tillgång till böcker och ”nya elevcentralen” (se fliken bil) redan från början och kan börja förbereda direkt efter anmälan.

När du bokar din intensivkurs för körkort skräddarsyr vi kursen efter dina förkunskaper och önskemål. Vi planerar in teorilektioner, körlektioner, riskutbildning del 1 och halka Eftersom vi anpassar varje utbildning individuellt kan det vara svårt att säga exakt hur många körlektioner som behövs totalt.

Det är bra om du har lite förkunskaper vad gäller hanteringen av bilen exempelvis om du kan växla mjukt, starta i backe och parkera. Självklart kan du ta körkort med intensivkurs om du är nybörjare också, men då kanske det behövs flera kursveckor. Vi planerar och bokar prov så tätt inpå dina kursveckor som möjligt, men du får räkna med att åka hem efter kursen och komma tillbaka inför proven.

Vi kan garantera en bra och professionell utbildning med välutbildade och mycket rutinerade lärare.

Utbildningen erbjuder

Prisexempel 2-veckors kurs

  • 2 veckor / 10 dagar
  • Inskrivning – Böcker – Teori
  • Elevcentral med obegränsat antal teoritester
  • 18 körlektioner á 55 minuter
  • Riskettan
  • Halkbana

Pris nu: 15 500:- (Ordinarie pris 16 180:-)
Boka nu via vår hemsida