Om Intensivkurs.se

Intensivkurs.se har som mål att förmedla en intensivkurs och teoriprov för körkort i just ditt län, samt trafikskolor som hjälper er snabbt till ert körkort.

På intensivkurs.se har vi samlat ihop de bästa testen för körkort online, och om du vill komma igång på bara 5 minuter, så kan du prova 20 gratis körkortsfrågor. Därför är detta ett väldigt snabbt och smidigt sätt att komma igång med ditt körkort. Du hittar även rekommenderade trafikskolor för alla typer av körkort. Må de så vara körkort för bil, mc körkort, körkort för lastbil eller EU-moped.

Du får även fakta om olika intensivutbildningar för körkort, samt information om distansutbildningar och jämförelser mellan privat teoriutbildning och körskola. Med andra ord går vi igenom alla olika typer av körkort och hur just du kan ta körkort.

Slutligen hittar du länkar till viktiga blanketter i samband med intensivkurser för körkort. Vi har även listat de vanligaste avgifterna för körkort, samt standardpriser på trafikskola. Har du något förslag på hur vi kan göra www.intensivkurs.se bättre så tveka inte att skicka oss ett meddelande. Lycka till med ert nya körkort!

Kontakta oss