Strängnäs Trafikskola

Kontaktuppgifter Besöksadress
  • Seminarievägen 3, 645 33 Strängnäs

Strängnäs Trafikskola – intensivkursspecialisten i Sörmland. Intensivutbildningen är ett alternativ för dig som behärskar bilkörningens grunder och som vill ägna en period helt fokuserad på ditt körkort. Under en eller flera veckor lägger vi i en högre växel än normalt och fokuserar på att ge dig en individuell körkortsutbildning i kompakt format, med så mycket körning och pluggande som bara går. Allt för att på kortast möjliga tid ge dig bästa möjliga förutsättning att klara ditt körkortsprov.

Hur nära körkortet en intensivkurs tar dig varierar från person till person, men många av våra elever lyckas efter omkring två veckor. Vi understryker dock att intensivkursen inte är en genväg till körkortet och vi ger ingen uppkörningsgaranti. Det betyder att uppkörningen kan flyttas fram, om det skulle visa sig att du inte når upp till de krav som ställs på dig vid en uppkörning. Sånt kan ibland hända. Men var lugn, alla lär sig olika fort.

För att få ut så mycket som möjligt av din intensivutbildning rekommenderar vi att du bokar en eller ett par extra lektioner innan själva intensivkursen börjar. På så sätt kan vi förädla dina kunskaper och lägga upp en plan för att maximera dina intensivveckor.

I priset ingår utöver körlektionerna också den obligatoriska riskutbildningen (”Riskettan” och ”Risktvåan”), samt teoriböcker och fri tillgång till övningsfrågor inför teoriprovet, både i våra lokaler och via Internet. Du kan alltså själv välja var och när du vill plugga.

För dig som inte har någon tidigare erfarenhet av bilkörning men ändå vill ta en intensivkurs föreslår vi att först boka in några körlektioner med oss. Då lär vi dig grunderna och kan tillsammans komma fram till ett upplägg som passar just dig.

Våra intensivutbildningar är mycket populära. För att kunna garantera dig en plats rekommenderar vi därför att du kontaktar oss i mycket god tid.

Utbildningen erbjuder

Paket 1:

  • 16 st. körlektioner

Passar dig som har goda förkunskaper och är trygg bakom ratten. Du har kört i de flesta – eller alla –miljöer, som motorväg, landsväg och 2+1-väg I detta intensivpaket får du tips och råd för att finslipa din körning, liksom möjlighet att öva på moment du är mindre säker på.

Pris: 13 540:-
Besök vår hemsida för fler olika paket