Haga Trafikskola

Kontaktuppgifter Besöksadress
  • Kungsgatan 7, 602 20 Norrköping

 På Haga Trafikskola har intensivkurs för körkort bedrivits under lång tid och är något av vår specialitet. Vi har elever från hela landet och utbildningen planeras noga så att den blir så effektiv och kort som möjligt. Vill du gå en intensivkurs är det bra om du är ute i god tid. Kurserna är populära och det är lättast att planera in dig om vi får lite tid på oss. Intensivutbildning startar varje måndag året runt!

Intensivkursens upplägg:

Utbildningen pågår vanligtvis under två veckor. Under denna tid kör du två till tre lektioner per dag. Mellan körningarna läser du teori med hjälp av vårt databaserade utbildningsprogram och frågeprogrammet TK 2000. Du får även gärna vara med på våra lärarledda lektioner. Vi gör ett individuellt schema för dig och planerar in halkkörning, ”lilla uppkörningen” samt beställer teoriprov och körprov på Trafikverket i slutet av sista veckan. Intensivutbildning innebär att du helst bör ägna dig enbart åt detta under dina veckor på trafikskolan. På fredagar stänger skolan klockan 12.30 och om du vill kan du åka hem över helgerna.

Logi:

På gångavstånd (ca 5 min) från trafikskolan finns ett vandrarhem med bra standard till rabatterat pris. Vandrarhemmet heter Turistgården. Om du vill veta mer kan du gå in på deras hemsida: www.turistgarden.se. Inom Norrköpings Kommun finns flera bra vandrarhem om du behöver skjuts kan vi ordna det.

Utbildningen erbjuder

Se vår hemsida för våra olika paket!

www.hagatrafikskola.se